Duyurular

...

2020 Yaz Döneminde Staj Yapacak Olan Öğrencilere Bilgi Notu

Ülkemizde ve dünyada yaşanan öngörülemeyen Corona Virüs (Covid-19) salgını nedeni ile 2020 yaz döneminde, Üniversite Senatomuzca alınan karar gereğince öğrencilerin zorunlu stajlarını yapmalarına izin verilecektir. Konu ile ilgili detaylar aşağıda sıralanmıştır:

  1. Kendi imkanları ile bölüm kriterlerine uygun şekilde staj yeri bulmuş olan öğrenciler istedikleri bu işletmelerde stajlarını yapabileceklerdir. Stajlarını bir işletmede yapacak öğrencilerimiz, stajlarına başlayabilmesi için web sayfamızda yer alan staja başlayabilmek için gerekli evrakları staja başlama tarihlerinden 15 gün önce Fakültemiz staj bürosuna şahsen veya kargo ile teslim etmeleri gerekmektedir. Hiçbir evrakın eksik olmaması için aşağıda verilen numarayla irtibata geçilmesi önemle rica olunur. İrtibat: Faruk ÇETİNKIRAN (Staj Bürosu sorumlusu) 0 506 2532230 Fakülte Tlf: 0 322 613 7311 / 48
  2. Staj yeri bulamamış olan öğrenciler staj komisyonunun belirleyeceği üretim prosesleri ile ilgili araştırma yaparak rapor hazırlayacak ve bölüm öğretim üyelerine sunum yapacaklardır. Stajlarını ödev şeklinde yapmak isteyen öğrencilerin staj başvuru dilekçelerini 29 Haziran 2020 tarihine kadar Dr.Öğr.Üy. Ersan Eyiler’e (eeyiler@cu.edu.tr) email yoluyla göndermesi gerekmektedir. Staj başvuru dilekçesi için tıklayınız.